Видео: Нова ТвВодните проблеми няма да се решат от валежите през

...
Видео: Нова ТвВодните проблеми няма да се решат от валежите през
Коментари Харесай

Синоптик: Температурите ще скочат до 22 градуса

Видео: Нова Тв

" Водните проблеми няма да се решат от преваляванията през февруари ", каза  Красимир Стоев.

„ Вероятността  температури те да стигнат до 20 градуса още при започване на февруари е доста огромна. Особено на 4 и 5, когато България ще попадне под предната страна на област на ниско атмосферно налягане над централното Средиземноморие ”.

Това съобщи в предаването „ Здравей, България ” по NOVA  синоптик ът от Националния институт по метеорология и хидрология към  Българска академия на науките   Красимир Стоев .

Той добави, че това ще докара до  температури  от 17 до 22 градуса. По думите му най-ниските такива ще са във второто десетдневие на най-краткия месец. Те ще са от минус 10 до минус 5 градуса, написа dunavmost.com.

„ Месечната сума на преваляванията ще бъде към и под нормата, тъй че сушата продължава и водните проблеми няма да се решат от преваляванията през февруари. Сумарното количество превалявания ще е 20-35 литра на кв. метра. Сняг ще има прекомерно малко и в планините ”, изясни още  синоптик ът.

Валежи ще има на 5-6 февруари. Значително намаляване на  температури те ще има след този интервал, уточни  Красимир Стоев .

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР